Aflysning af julemarked

Kære Alle.

I denne tid plejer vi at glæde os til at holde vores årlige julemarked her på Hørkær. Julemarkedet plejer at være en dejlig tradition, hvor vi udover at sælge vores fine varer også har en hyggelig dag med vores kunder og venner af huset.

I år kan vi desværre ikke afholde julemarkedet grundet Covid-19 pandemien i landet og de restriktioner vi er underlagt for at mindske smittespredningen.

Selv om vi i foråret har været lukket ned nogle måneder, og har skullet rykke rundt i huset for at kunne holde god afstand til hinanden, så er det lykkedes os at få produceret en lang række fine varer. Vi har lavet både nogle af vores gode gamle Hørkær klassikere men også en del nye varer som har premiere i år.

Vi vil lægge billeder af vores varer op på vores nye instagram profil som åbner for salg mandag den 30. november. Vi håber i vil kigge på den igennem og meget gerne dele den med andre, som kunne have interesse for vores produkter.

Vi vil lægge et link til vores instagram profil op på hjemmesiden mandag den 30. november

Til alle venner af huset som plejer at ligge vejen forbi til julemarkedet, håber jeg i får en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Jeg håber meget vi får mulighed for at invitere jer indenfor til næste år.

 

Venlig hilsen

Lars Linding Urup
Leder